OVER LAUNCH ME
websites en vormgeving

Launch Me is een eigenzinnig bedrijfje voor websites, vormgeving en workshops, van het creatieve vrouwelijke duo Lo en Merel, uit Utrecht.

Lo en Merel…

  • houden van persoonlijke begeleiding

  • doen alleen waar zij goed in zijn

  • werken samen met lokale ondernemers

  • willen het beste voor jou en hebben een hoge standaard

  • werken samen met jou naar een authentiek resultaat

Zo kan je bij Merel terecht voor o.a. een eigen huisstijl, animatie, of complete visuele identiteit en ontwikkelt Lo o.a. met gemak een strakke website.

Wij zijn van veel markten thuis, en zo niet, dan kennen we wel iemand die jou verder kan helpen.

OVER LO HERMSEN
websites en fotografie

Hoi, ik ben Lo, en ik ontwikkel Wordpress websites. Met behulp van een persoonlijke werkwijze, doe ik mijn best telkens weer tot een authentiek resultaat te komen. Voor mij zit hierin het geheim van een mooie website: Ik kijk wie je bent en wat je boodschap precies is. Vervolgens vertaal ik jouw boodschap in een strakke online structuur die aansluit bij jouw dienst en/of product.

Met mijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer, brede achtergrond en creatieve brein lever ik automatisch meer dan alleen een website: Ik denk met je mee over de presentatie van je inhoud, strategie en vormgeving. Ik kan zelfs de foto’s voor je maken, of samen achter Photoshop gaan zitten voor een beeldmerk.

Naast Launch Me hou ik me bezig met ademwerk, meditatie en massage, onder de naam Inner Journeys.

OVER MEREL BOUT
authentic visual branding 

Hoi! Ik ben Merel en sinds september 2015 aan het lanceren bij Launch Me. Ik vind het belangrijk dat wat ik ontwerp, past bij het imago van de persoon of het bedrijf voor wie ik iets ontwerp. Daarom hecht ik veel waarde aan het samen bespreken en schetsen voordat ik mijn Adobe Mastercollection opstart. Ik help jou je verhaal vertellen in de stijl die bij jou past.

In mijn vrije tijd schrijf ik kaarten naar mensen die ik niet ken, ga ik wandelen met mijn geadopteerde oma, leer in Nederlands aan vluchtelingen, help ik het team van Thuisafgehaald.nl en drink ik liters zwart goud in de fijnste koffietentjes van Utrecht.

Naast het samen met Lo in de lucht helpen van mensen met goede ideeën, werk ik ook als freelancer bij service design bureau Ideate en heb ik mijn eigen bedrijfje. Mijn eigen bedrijfje, O Merel, is een onderzoek- en ontwerpbureau.